Varför skoinlägg

 

Pronation

 

 

Anpassade efter dina behov

 

Våra formgjutna inlägg kan anpassas för olika aktiviteter och vi hjälper till att hitta det optimala för just dig. 

 

 

 

Ont i ryggen - kolla fötterna

 

Ofta uppstår fot knä och ryggproblem p.g.a att fotställningen inte är korrekt. Detta innebär att redan från fotleden blir belastningen sned och påverkar övriga leder negativt resultatet blir en felaktig signal vidare upp i kroppen.

 

De vanligaste problemen är pronation (fotleden faller inåt och belastar fotens insida) supination (fotleden faller utåt och belastar fotens utsida) benhinneinflammation hallux valgus hammartå hälsporre hälseneinflammation samt plantar fascit. Dessa är vanligt förekommande vilka man kan förbättra och minimera med ett formgjutet inlägg i sina skor.

 

 

Ett formgjutet inlägg kan hjälpa

 

Det finns ett flertal symptom och problem som kan minimeras med ett formgjutet inlägg med aktivt stöd och verkan samtidigt som det kombineras med en stabil sko. För att minimera dessa symptom är det klart fördelaktigt att använda ett par formgjutna inlägg som är anpassade för just din fot din person ditt steg och dina aktiviteter.

 

I vissa fall kan man förebygga framtida problem med att ge foten ett aktivt stöd som ett formgjutet inlägg innan symptomen uppstår.