Aktuellt

 

Begränsade öppettider pga Coronavirus, se aktuella tider på bokningssidan. 

 

Fotkomfort på Friskis & Svettisdagarna 7-8/11

Mer info på länken: http://www.7dayssport.se/butik-i-ljungskile

 

Mottagningar i Uppsala och Enköping

2018-12-20

Under 2018 har vi haft öppet på alla mottagningarna vilket fungerat utmärkt och det kommer vi även att ha framöver. Mottagningarn har lite olika öppettider och för dig som pendlar går det utmärkt att få dina inlägg på en mottagning men återkomma till en annan mottagning om du behöver ytterligare ett inlägg vårt bokningssystem är samma för alla mottagningarna så vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

 

 

Tidsbokningen fungerar 100%

2015-09-11

Problemet med tidsbokningen är nu löst. Orsaken var en långsam svarstid på webbservern som gjorde att en sida ej laddades korrekt. Detta har nu åtgärdats.

 

 

Störningar i tidsbokningen

2015-09-10

Tillfälliga störningar avseende tidsbokningen om ni får ett felmeddelande på hemsidan skicka ett mejl till info@fotkomfort.se så ordnar vi er bokning.

 

 

Fotkomfort på Välkommen Hem mässan

2015-09-19

Fotkomfort ställer ut på Välkommen Hem Bo & Levamässan i Uppsala. Fri entré http://www.valkommenhemuppsala.se/

 

 

Fotkomfort i tidningen "Kvinna i Balans"

2015-05

Journalisten Oscar Levy på tidningen "Kvinna i Balans" skriver om Fotkomfort under rubriken "Rygg höft och knäsmärtan kan bero på dina fötter". Åsa Vinterman på Fotkomfort säger att de vanligast problemen beror på s.k. pronation det vill säga att vi har trampat ut vårt fotvalv så att vi lägger an mer på insidan av foten.  Ladda ner och läs hela artikeln här (pdf).