Om Fotkomfort

 

 

Fotkomfort öppnade sin verksamhet i Uppsala i mars år 2010 och i Enköping 2013. Vi är specialister på formgjutna inlägg till skor för att korrigera felbelastningar som uppkommer bl.a. av Pronation och Supination. Läs mer om detta under rubriken "Varför ett fotinlägg".

 

 

Formgjutna inlägg till skor

 

Vi framställer formgjutna inlägg till skor vi har ett smidigt individuellt och mycket formbart material att arbeta med och som vi erbjuda dig som kund hos oss.

 

 

Specialiserade tekniker

 

Vi har specialiserade tekniker med stor erfarenhet som tar hand om dig vid framställningen av dina fotinlägg.

 

 

Kvalitetssäkrad process

 

Vi har en dokumenterad och kvalitetsäkrad process som gör att alla kunder hos oss får en likvärdig högkvalitativ slutprodukt.

 

 

On-line bokning

 

Vi har utvecklat en online bokning där du som kund kan boka tid direkt här på vår webbplats. Välj bara "Boka tid här" ovanför menyn. Föredrar du att istället ringa så hittar du telefonnumret under "Kontakta oss" eller "Hitta hit" i menyn.

 

 

Vill du veta mer om själva framställningen så hittar du det under "Hur går det till" i menyn till vänster. Vi samarbetar med ett antal ledande fotvårdare kiropraktorer massörer naprapater samt sjukgymnaster i Uppsalaområdet och Stockholmsområdet. Du kan läsa mer om några av dem i menyn till vänster under "Våra partners".